top of page
Bovenmeester-sd-1.jpg

Vergaderen

In dit oude schoolgebouw in het centrum van Steenwijk hebben wij de houten schoolbanken vervangen door geschikte vergadertafels- en stoelen.

 

We bieden verschillende arrangementen aan, waarbij u gratis gebruik mag maken van onze vergaderruimte. De arrangementen variëren van onbeperkt koffie tot aan een volledig diner (lees hieronder) Wij, Bovenmeester, verwelkomen u graag in onze sfeervolle vergaderruimte. 

 

De vergaderruimte bevindt zich boven ons restaurant. In deze ruimte is er plaats voor ca. 25 personen. Indien uw vergadering uit een grotere groep bestaat, kunnen we dit altijd bespreken en kijken we naar de mogelijkheden in ons restaurant. 

 

Omdat de focus op ons restaurant ligt, bieden wij drie verschillende arrangementen aan als toevoeging aan uw vergadering. Bij ieder arrangement is er audiovisueel apparatuur (wifi, board/beamer met scherm) en catering aanwezig. U kunt kiezen uit de volgende drie arrangementen:

Bovenmeester-sd-2.jpg

4- uurs arrangemen

  • Bij een 4-uurs arrangement kunt u gebruik maken van onbeperkt koffie, thee en water. De kosten hiervoor bedragen €12,50 p.p.

  • Er is een mogelijkheid tot het bijboeken van een lunch incl. twee consumpties (fris/sap) en/of een diner excl. consumpties. Voor de lunch komt er €17,50 p.p. bij en voor het diner €35,- p.p. 

Bovenmeester-sd-1.jpg

12-uurs arrangement

  • Bij een 12-uurs arrangement kunt u ook gebruik maken van onbeperkt koffie, thee en water.

  • Bij dit arrangement geniet u van zowel een lunch incl. twee consumpties (fris/sap), als een diner excl. consumpties. Dit bedraagt €65,- p.p. 

Bovenmeester-sd-5.jpg

8- uurs arrangement

  • Bij een 8-uurs arrangement kunt u eveneens gebruik maken van onbeperkt koffie, thee en water.

  • Omdat dit arrangement uit twee dagdelen bestaat, heeft u de keuze uit een lunch incl. twee consumpties (fris/sap) en/of diner excl. consumpties. Inclusief de lunch bedraagt het arrangement €30,- p.p. en met een diner €47,50 p.p. 

lucia-bats-ea-voor-print-52.jpg

Zakelijk dineren

  • Tot slot is er nog een mogelijkheid om zakelijk te dineren in ons restaurant. Dit is mogelijk vanaf 12:00u. Het diner bestaat uit een tweegangenmenu, dat €35,- p.p. excl. consumpties bedraagt. Uiteraard is er toegang tot wifi. 

Bovenmeester-sd-2.jpg

Bovenmeester is eenvoudig bereikbaar. Het ligt in het centrum van Steenwijk, centraal gelegen in Noord-Nederland. Binnen 5 min. rijdt u de A32 op. Met de auto is het 43 minuten rijden naar Leeuwarden, 95 minuten naar Amsterdam en 28 minuten naar Zwolle. Voor de deur is er een grote parkeerplaats aanwezig. Komt u met de trein? Dan is het maar 7 minuten lopen van het treinstation in Steenwijk. 

 

Indien u geïnteresseerd bent om te vergaderen in ons mooie, oude schoolgebouw onder het genot van een van onze arrangementen, neem dan contact met ons op. Wij kijken graag met u naar de mogelijkheden. 

bottom of page