top of page

Menukaart

Diner

Onze mooi gedekte tafels staan klaar om jou te mogen ontvangen in ons restaurant. Schuif gezellig aan voor een diner voor twee òf met een groep en waan jezelf in onze prachtige menukaart, waarin het "Menu van de Chef" centraal staat. Goed om te weten: je maakt zelf een keuze uit een combinatie van vis/vlees of vega. Ons streven is om onze gasten laagdrempelig tijdens een diner te laten genieten van een culinaire belevenis

Lunchen

De krant, kop koffie.. en je eigen lunch samenstellen met onze mini broodjes, soepen en salades. Je kunt het zo uitgebreid maken als je zelf wilt.

Arrangementen

Wist je wel dat Bovenmeester verschillende arrangementen aanbied, waarbij je gratis gebruik kunt maken van onze vergaderingruimte? Dit varieert van onbeperkt koffie tot aan een volledig diner. In de ruimte is plaats voor ca. 25 personen, maar mocht het om een grotere groep gaan dat kan er uiteraard naar andere mogelijkheden gekeken worden in ons restaurant. Wij, Bovenmeester, verwelkomen jullie graag in onze sfeervolle vergaderruimte. 

bottom of page