Bovenmeester-sd-107.jpg

Overnachten

Wat er kenmerkend is aan Overijssel? Prachtige natuur en vooral heel veel rust! Één dag in Overijssel is stiekem niet genoeg om je volledig op te laden. Verwen jezelf en ga er voor een paar dagen tussenuit. Om het helemaal af te maken, verwelkomt Bovenmeester je graag met een heerlijk, culinair diner! 

 

Ons restaurant is gelegen in Steenwijk, een stad in de rustgevende provincie Overijssel. Rondom Steenwijk valt er genoeg te ontdekken. Waan je in de natuur door een mooie route te fietsen. Dat kan bijvoorbeeld door het Nationaal Park Weeribben-Wieden. Dit is het grootste laagveenmoerasgebied van Noordwest-Europa en het is maar 10 minuten van Steenwijk vandaan! Ook kun je langs de oudste monumenten van Nederland, de hunebedden (Drenthe), fietsen. Giethoorn, ook wel het Venetië van het Noorden genoemd, is ook zeker een bezoekje waard. Wij raden je aan om een eigen bootje te huren en zelf door de dorpsgrachten te varen. 

Bovenmeester-sd-5.jpg
Bovenmeester-sd-35.jpg

Na een hele dag de cultuur te hebben gesnoven, wil je natuurlijk niets liever dan genieten van een heerlijk diner. Bovenmeester is een gemoedelijk restaurant waar je o.a. kunt genieten van een drie gangen keuzemenu of het menu van de chef voor een complete culinaire belevenis. 

Na uitgebreid gedineerd te hebben in ons oude schoolgebouw, kun je heerlijk overnachten...

Historisch:

Historisch 18e-eeuwse pand: Smederij van Steenwijk. Dit is een boutique hotel met een nostalgische koffie- en theewinkel. Het is op 4 minuten loopafstand van Bovenmeester. Een perfecte afstand voor de volle maag!