Bovenmeester-sd-47.jpg

Sinds 2012

Bovenmeester is een informeel en gemoedelijk adres gevestigd in een voormalig schoolgebouw. We willen het graag toegankelijk houden voor iedereen. Lekker eten, zonder een hoge drempel. 

Het keuzemenu is sinds november 2013 gewaardeerd door de jury van Michelin. Naast het uitdelen van Michelinsterren, licht de jury van Michelin ook restaurants uit die uitzonderlijk goed eten serveren tegen acceptabele prijzen. Een perfecte prijs-kwaliteit verhouding ,daar gaan wij voor, zodat onze gasten laagdrempelig kunnen genieten van een culinaire belevenis.  Welbekend als het kenmerk Bib Gourmand. Hierop zijn wij uiteraard ontzettend trots en onze plek in de restaurantgids Lekker500. 

 

 
Het team

In het restaurant wordt Fransina  Nijland-Wagteveld bijgestaan door Nicole Zuidema sinds de start van de Bovenmeester. 

 

Het keukenteam staat onder leiding van Chef Martin Veenstra. Martin mochten we begin 2018 verwelkomen binnen ons team. We zijn ontzettend blij met zijn komst. Hij brengt met zijn kookstijl eenvoud een pure smaak terug in de keuken van de Bovenmeester. 'Ik kook graag klassiek, maar met een twist.' 

- Namens het hele Bovenmeester team heten we jou graag van harte welkom.

 

Kookschool de Leermeester

Bij de Leermeester kunt u zelf aan de slag en een topkok worden. Kookworkshops en kookcursussen verzorgen is voor ons een mooie uitdaging. U leert de kneepjes van het vak in een professionele ambiance en onder professionele begeleiding van Shannon. Schrijf u individueel of als groep in en kom bij ons gezellig en leerzaam kokkerellen. Daarnaast maken wij voor iedere gelegenheid programma’s op maat en adviseren u graag over wat er allemaal mogelijk is! Ook voor een catering met een complete belevenis. Zelf genieten en ontspannen!