top of page
lucia-ruinemans-bovenmeester-voor-social-media-73.jpg

Lunchen, dineren of borrelen

Bovenmeester is een informeel en gemoedelijk adres gevestigd in een voormalig schoolgebouw.

We willen het graag toegankelijk houden voor iedereen. Lekker eten, zonder een hoge drempel.

 

Bij mooi weer is ons terras een perfecte plek om lekker te lunchen of (vroeg) te dineren.

Zo kan je ook 's avonds lang genieten van de avondzon.

- Namens het hele Bovenmeester team heten we u graag van harte welkom.

Mogelijkheden
7.png
bovenmeester-terras-steenwijk.jpg
6.png
Agenda

Sinds 2012

lucia-x-bedrijven-december-voor-print-59.jpg
4.png

Bovenmeester is een informeel en gemoedelijk adres gevestigd in een voormalig schoolgebouw. We willen het graag toegankelijk houden voor iedereen. Lekker eten, zonder een hoge drempel.

 

Het keuzemenu is sinds november 2013 gewaardeerd door de jury van Michelin. Naast het uitdelen van Michelinsterren, licht de jury van Michelin ook restaurants uit die uitzonderlijk goed eten serveren tegen acceptabele prijzen. Een perfecte prijs-kwaliteit verhouding ,daar gaan wij voor, zodat onze gasten laagdrempelig kunnen genieten van een culinaire belevenis.  Welbekend als het kenmerk Bib Gourmand. Hierop zijn wij uiteraard ontzettend trots en onze plek in de restaurantgids Lekker500; één van de 500 beste restaurants van Nederland. 

Onze dinerkaart

lucia-bats-ea-voor-print-57.jpg
2.png

Onze dinerkaart is onderverdeeld in twee verschillende mogelijkheden.​

  • Gaat u voor een compleet avondje uit? Dan raden wij het menu van de chef aan voor een culinaire belevenis.

  • Losse hoofdgerechten zijn al te bestellen voor 24 (21 vega).

 

Uiteraard is het ook mogelijk om een gerecht van de lunchkaart te bestellen. Onze aparte lunchkaart geeft u bijvoorbeeld de mogelijkheid te genieten van een (snelle zakelijke) lunch 's middags of om even gemakkelijk buiten de deur te eten 's avonds. 

Of je nu op zoek bent naar een leuke plek om te overnachten, een vergaderruimte of een locatie voor je droombruiloft, hier ben je aan het juiste adres. Op onze site vind je diverse tips voor een comfortabel verblijf in Steenwijk.

 

En als je een zakelijke bijeenkomst wilt organiseren, hebben we ook diverse vergadermogelijkheden. Bekijk onze website voor meer informatie en ontdek hoe wij je kunnen ondersteunen bij het organiseren van een succesvolle bijeenkomst.

 

Ben je op zoek naar een romantische locatie voor je bruiloft? Dan is Bovenmeester wellicht wat je zoekt. Met een culinair diner en een spetterend feest als afsluiter, is het de perfecte plek om de mooiste dag van je leven te vieren. Bij ons is alles mogelijk. Neem gerust contact op voor meer informatie en ontdek de mogelijkheden voor een onvergetelijke bruiloft in Steenwijk.

lucia-ruinemans-bovenmeester-voor-social-media-75.jpg
3.png
lucia-bats-ea-voor-social-media-59.jpg
3.png
bottom of page